När solen skiner och det har varit ett fantastiskt härligt vår väder under veckan och många andra banor i Värmland har öppnat så funderar Ni givetvis varför vi inte öppnat banan.
Här kommer en förklaring vad som hänt och vad som händer med våra greener:
Vi har inte öppnat pga isskador på greenerna och vi har luftat, sått, dressat och gödslat för att få bra tillväxt. Dukarna har legat på igen sen påsk helgen. Efter veckans varmare väder har gräset börjat växa och grott men än är det fortfarande för tidigt att beträda greenerna. Banan kommer öppna i slutet av nästa vecka och då öppnar vi de greener som är klara för spel och kan beträdas. Vi kommer skicka ut information om öppning och status inom kort via nyhetsbrev och hemsidan och sociala medier.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.