Sponsorer

Välkommen till Arvika GK som sponsor. Som idell förening är ditt stöd viktigt för att driva och utveckla vår verksamhet till nytta för medlemmar och gäster.

Arvika GK ger dig möjligheter till många former av aktiviteter och arrangemang. Ordna en företagstävling för dina kunder. Stärk ditt nätverk i umgänget med våra övriga sponsorer. Eller överraska dina medarbetare med en prova-på-dag på golfbanan.

Arvika GK har ca 700 medlemmar och besöks varje år av ca 3 000 gäster. På Kingselviken möts människor i alla åldrar. Detta medför mycket bra profileringsmöjligheter för ditt företag. Inte bara genom din reklamskylt, utan även genom tillfälliga, kreativa insatser, som sponsring av tävlingar, kundarrangemang etc. Som sponsor syns du inte bara på golfbanan, utan även här på Arvika Golfklubbs hemsida.

Arvika GK är en komplett golfanläggning med 18 spännande hål, puttinggreener, driving range, restaurang, golfshop och en underbar natur.

Golfkrogen erbjuder goda smaker på mat och dryck och serverar dagligen en dagens rätt, men även andra varmrätter finns dagligen på ”smått & gott menyn”.

Golfshopen (Golfstore) har det bredaste sortimentet i regionen.

Golfanläggningen erbjuder en trevlig miljö för golf, friskvård och avkoppling. Det geografiska läget är ytterligare en fördel, nära Arvika och till alternativa boenden i regionen.

Som sponsor blir du delaktig i att utveckla såväl vår förening som regionens dragningskraft. Du erbjuds regelbundna sponsorträffar med tävlingar, och mycket annat.

Arvika GK har flera olika sponsorspaket men vi är självfallet öppna för nya idéer och förslag på sponsring och välkomnar initiativ från våra partners som lyfter både det egna och golfklubbens varumärke.

Ta kontakt med Håkan, tel 070-551 57 72 eller Christina tel 0570-541 33 eller e-mail info@arvikagk.com.